top of page

Vil jeg huske...


En dag, hvor min solbrune mørke farve falmer, når sandkorn forsvinder ud af mit hår, når smagen af ​​salt ikke længere svier mine læber, når al blå forsvinder fra hjørnerne af mine pupiller, når vinden lægger sig og al musikken i mig dør ned, vil jeg stadig huske alt det, jeg lever nu?


Vil jeg huske alle disse usædvanlige og så dagligdags oplevelser, som både morede og chokerede mig på samme tid. Vil jeg stadig være i stand til, med beundring, at se stjernehimlen og stjernetågerne omkring stjerner.


Vil jeg huske den aften, hvor vi kørte på ukendte veje til vores destination, koen der passerede motorvejen og de periodiske lys fra så mange tankstationer? Vil jeg i mine klareste drømme se en strålende gylden refleksion i vingerne på en død guldsmede eller en tynd tråd af dens omhyggeligt konstruerede vinger.

Vil jeg sukke med samme beundring og huske glæden, da jeg første gang så avocadotræet, hvorfra den modne frugt hang.


Vil jeg være i stand til at stoppe ved den mindste bevægelse, lyd, støj, skygge, som jeg gør nu, så jeg ikke mister at se selv det mindste insekt eller den tyndeste skællende slange. Vil jeg nogensinde være i stand til at fremkalde berøringen af ​​en slanges hale på min hud, som Anton og jeg entusiastisk rakte efter?


Vil jeg vide, hvordan jeg havde det med alle de bilture til strandene, vinduerne nede, mens vinden kaster mit hår i alle retninger, og mens latinsk musik fylder alle porerne i vores rum, og jeg smager i mine næsebor duften af ​​mango eller stegte tacos. "Mi amor, mi amor" synger en Leonards stemme, mens vi gentager efter ham i samme rytme i pauser af latter, og motorcykler der dytter langs vejen hvem ved af hvilken grund.


Vil jeg nogensinde glemme lyden af ​​havets brusende vand, der aldrig stopper med at rulle nye bølger, så ekkoet af dem, der styrter ind i klipper eller ind i hinanden, høres som en evig sang.


Vil jeg glemme sangen af ​​fugle, hvis navne jeg aldrig vil lære, eller stemmerne fra smilende mennesker, der hver dag bringer os frugterne af deres land.


Vil duften af ​​skyllemiddel med et nyvasket håndklæde bringe mig tilbage på et sekund til alle de steder, alle strandene, gaderne, værelserne, jeg boede i, og vil jeg på samme tid høre de blandede stemmer fra alle de sprog Jeg prøvede engang at forstå? lykkedes det.


Vil jeg lukke øjnene for at se al pragt og fattigdom i ét maleri eller hovederne af stenskulpturer på Caleton Beach, hvor vores hjerter blev knust for hjemmeløse hvalpe og deres magre mødre med hævede bryster.


Vil jeg huske denne klistrede følelse på min hud – fra salt og sved og solcreme, som sandet klæber så let til, og som ikke generer mig det mindste.


Vil jeg fortsætte med at leve i nuet med denne lethed fyldt med alle disse sanser, alle følelser, alt det ord ene aldrig vil være i stand til at beskrive? Vil jeg kunne blive i alt det der er født i mig, der koger i mig, spirer, vokser, det der kaster mig og bærer mig ind i alle områder af væren, som jeg aldrig engang drømte om ville være - alt det der er en daglig påmindelse om, hvor kærligt liv er.


Hvis jeg bare kunne vælge igen - ville jeg vælge det samme: at have et hjem i mig og at gå gennem dette liv med et åbent hjerte klar til at give og modtage igen og igen.


Dette er glæden, og hvis jeg mister den igen én gang, ville mine minder tage mig måske tilbage til, hvor glæden altid er: dybt, dybt inde i mig?

30 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page